Skip to main content

RCTM | OM RC TAKVÅRD & MÅLERI

Kostnadsfritt hembesök
Förläng livslängden
Perfekt finish varje gång – riskfri garanti!
Be om offert010-207 87 81

Välkommen till RCTM | RC Takvård & Måleri

Om RC Takvård

Välkommen till RC Takvård! Vi är en grupp engagerade yrkesmän med en passion för tak. Vår mission? Att förse våra kunder med högkvalitativ takvård och entreprenadarbeten, med en service som är lika solid som de tak vi vårdar.

Vi började vår resa för över två decennier sedan, med en enkel vision: att bli det företag som kunder litar på när det gäller att skydda det mest värdefulla – deras hem.

 

Tillsammans har vi nu över 20 års erfarenhet av takvård och entreprenadarbeten. Under dessa år har vi ständigt strävat efter att kombinera teknisk skicklighet med personlig service, vilket har gjort oss till en föredragen partner för hundratals nöjda kunder.

Men vår resa stannar inte där. Vi tror på ständig förbättring och innovation. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste teknikerna och bästa praxis inom takvård för att kunna erbjuda våra kunder de mest effektiva och hållbara lösningarna.

 

Vårt team består av erfarna och dedikerade professionella som inte bara älskar vad de gör, men som också förstår vikten av det arbete de utför. För oss är varje tak inte bara en struktur, det är en viktig del av varje hem som skyddar det från elementen och bidrar till dess estetik och värde.

 

När du väljer RC Takvård, väljer du mer än bara en takvårdstjänst. Du väljer ett team av hängivna experter som verkligen bryr sig om ditt hem och ditt tak. Vi är här för att erbjuda rådgivning, kunskap och service – allt för att ge ditt tak det bästa skyddet det kan få.

Tack för att du väljer oss. Vi ser fram emot att arbeta med dig och ditt tak.

RCTM: Förvandlar Ditt Hem Med Kvalitet och Omsorg

Om RC Måleri:

På RC Måleri förstår vi att färg gör mer än att bara förändra ett rums utseende – det speglar din stil, påverkar stämningen och förvandlar ditt hem. Vårt team består av yrkesmän med en djup passion för måleri och en expertis som sträcker sig över ett brett spektrum av målningstjänster.

Våra Tjänster:

  1. Inomhusmålning: Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för inomhusmålning, oavsett om det handlar om ett litet sovrum eller ett stort vardagsrum. Vårt team arbetar noggrant för att säkerställa en jämn och hållbar finish som förhöjer varje rums karaktär.
  2. Tapetsering: Från klassiska mönster till moderna designer, våra tapetseringstjänster är utformade för att ge dina väggar en unik och personlig touch. Vi hjälper till att välja rätt material och mönster som passar ditt hem och din stil.
  3. Väggmålning: För de som önskar något utöver det vanliga erbjuder vi väggmålning. Våra konstnärer kan skapa allt från subtila accenter till storslagna muralmålningar som blir rummets mittpunkt.
  4. Golvmålning: Våra golvmålningslösningar ger dina golv ett nytt liv. Vi använder hållbara färger och tekniker som passar för olika typer av golv, från betong till trä, för att säkerställa en hållbar och estetisk finish.
  5. Inomhustakmålning: Taket är ofta en förbisedd del av inredningen, men det kan göra stor skillnad. Vårt team är specialiserat på takmålning, och vi ser till att varje detalj är perfekt för att fullända ditt rums utseende.

Vårt Engagemang:

På RC Måleri är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa måleritjänster med fokus på detaljer och kundnöjdhet. Vi använder bara de bästa materialen och de senaste teknikerna för att garantera att vårt arbete inte bara ser bra ut, utan också varar länge.

Vi förstår vikten av att respektera våra kunders utrymme och tid, därför arbetar vi effektivt och noggrant för att minimera störningar i ditt hem. Oavsett om du renoverar, fräschar upp ditt hem, eller skapar en helt ny look, är RC Måleri här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Tack för att du väljer RC Måleri. Vi ser fram emot att få förvandla ditt utrymme med vår konst och hantverk.

När våra kunder pratar om oss:

“Professionellt bemötande och väl utfört arbete. Kan starkt rekommendera.”

100

Kundnöjdhet