Skip to main content

RCTM | Din Totalpartner för Takrengöring | Taktvätt & Takbehandling

Kostnadsfritt hembesök
Förläng livslängden
Perfekt finish varje gång – riskfri garanti!
Be om offert010-207 87 81
Takrengöring och efterbehandling

Låt oss göra rent och efterbehandla ditt tak

På RC Takvård förstår vi hur viktigt det är att hålla ditt tak rent och fritt från skadliga ämnen. Ett rent tak bidrar inte bara till att förbättra husets estetik, utan det är också avgörande för att förlänga takets livslängd och för att skydda det mot elementen.

Takrengöring är en viktig del av våra tjänster. Vi använder oss av professionella rengöringsmetoder och speciellt framtagen utrustning för att noggrant rengöra ditt tak. Vårt mål är att ta bort alla former av smuts, mossa, alger och lavar som kan skada takmaterialet över tid.

Efter rengöring kan vi också applicera ett skyddande lager på taket. Denna skyddande behandling hjälper till att förlänga livslängden på ditt tak, förhindrar tillväxt av mossa och alger, och gör det enklare att rengöra taket i framtiden.

Hos RC Takvård förstår vi att varje tak är unikt och kräver en individuell strategi. Därför anpassar vi våra rengöringsmetoder efter ditt specifika tak och dina specifika behov. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att ditt tak är i trygga händer.

20 års

Erfarenhet av taktvätt och takbehandling

120 st

Gjorda taktvättar

Vad tycker våra kunder?

Utmärkt
Baserat på 14 recensioner
Joel Fråstad
Joel Fråstad
2023-10-29
Duktiga killar som gör bra jobb!
Oscar Westerberg
Oscar Westerberg
2023-05-24
Samt taktvätt, jobbade på riktigt bra och duktiga ledare och chefer. Även fått hjälp med att beskära träd. Ska snart ringa RC takvård igen för mera jobb
Sarway
Sarway
2023-05-23
Väldigt bra service och fin takvård :)
Fredrik Stejmar
Fredrik Stejmar
2023-05-23
Utmärkt! Det blev riktigt bra, tack för en bra takmålning och kembehandling!
Peter Gustavsson
Peter Gustavsson
2023-05-23
Mycket bra resultat, kan rekommenderas.
Viktoria Johansson
Viktoria Johansson
2023-05-23
Professionellt bemötande och väl utfört arbete. Kan starkt rekommendera.
Sandra Karlsson
Sandra Karlsson
2023-05-23
Bra service, kommunikation mellan konsument och företag tipp topp! Blev super nöjd
Mahdi Nazari
Mahdi Nazari
2023-05-23
Tusen tack, Vi är väldigt nöjda med ert takarbete. Proffsigt

Frågor och svar

Hur ofta bör jag utföra takrengöring?

Det beror på flera faktorer såsom lokalt klimat, takmaterial och omgivande miljö. Generellt rekommenderas det att utföra takrengöring vartannat till vart femte år för att förebygga ansamling av smuts och mossa samt förlänga takets livslängd.

Vad är skillnaden mellan taktvätt och takrengöring?

Taktvätt innefattar ofta en mer omfattande rengöringsprocess där man använder vatten under högt tryck för att avlägsna smuts, mossa och alger från takytan. Takrengöring kan vara en mer skonsam process, där man använder milt rengöringsmedel och lågt tryck för att rengöra taket utan att skada takmaterialen.

Vad innebär en takbehandling?

Efter en grundlig takrengöring kan en takbehandling appliceras. Detta kan inkludera algbekämpningsmedel, mögelresistenta beläggningar eller skyddande ytskikt som förlänger takets livslängd och förbättrar dess motståndskraft mot väder och vind.

Är takrengöring miljövänlig?

Det beror på de metoder och produkter som används. Många moderna takrengöringsföretag använder miljövänliga rengöringsmedel och metoder för att minimera miljöpåverkan. Har du fler frågor kring detta ämne kan du alltid maila oss eller kontakta oss via telefon.

Är RC Takvård aktiva i hela Värmland?

Några av orterna som RC takvård är aktiva i: Arvika, Åmotfors, Årjäng, Alster, Björneborg, Charlottenberg, Deje, Eda, Edane, Edsvalla, Ekshärad, Fagerås, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hammarö, Jössefors, Karlstad, Kil, Koppom, Kristinehamn, Lesjöfors, Molkom, Munkfors, Nykroppa, Råda, Rottneros, Segmon, Säffle, Skattskär, Skoghall, Skåre, Slottsbron, Storfors, Sunne, Svanskog, Töcksfors, Uddeholm, Vålberg, Värmlandsbro, Karlskoga, Väse. Övriga län: Örebro, Västra götaland.